Nettisivukone.fi - helppo tapa toteuttaa kotisivut

NettisivukoneNettisivukone on mihin tahansa Nettihotelli.fi:n webhotellipalveluista liitettävä palvelu, jolla toimivien ja näyttävien kotisivujen toteuttaminen onnistuu hetkessä. Helposti!

Nettisivukoneen käyttämiseksi sinun ei tarvitse olla teknonörtti tai graafikko - intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta kotisivut osaa suunnitella kuka tahansa. Tosin työkalu sopii yhtä lailla myös ammattilaisille.

Tarvitsen vain nettiselaimen ja muutaman minuutin aikaa ja upeat kotisivut syntyvät hetkessä.

Nettisivukoneella editointi on helppoa!Nettisivukone on helppokäyttöinen

Et tarvitse erillisiä ohjelmia tai HTML-kielen erikoistaitoja. Nettisivukone avautuu suoraan selaimeen ja tekstisisällön, kuvien ja ulkoasun muokkaaminen onnistuu pelkästään hiirellä maalaamalla, raahaamalla ja näppäimistöllä kirjoittamalla.

Sivujen tekeminen onnistuu niin aloittelijalta kuin ammattilaiseltakin, sillä työkalu tarjoaa valmiit aihealuekohtaiset ulkoasu- ja sisältöpohjat esivalittaviksi, joita voi muokata rajattomasti. Lisäksi Nettisivukoneella tehdyt sivut toimivat automaattisesti niin tietokoneilla, tableteilla kuin mobiililaitteillakin. Palvelu on totta kai suomenkielinen ja siihen on tehty hyvät suomenkieliset ohjeet.

Nettisivukone on monipuolinen

Nettisivukoneella voi toteuttaa graafisesti näyttävät perussivut yritykselle tai yksityishenkilölle, mutta se soveltuu mainiosti myös vaativampaan käyttöön: Nettisivukone sisältää vakiona seuraavat myös seuraavat ominaisuudet, joiden käyttöoikeus kuuluu perushintaan ilman lisämaksuja:Räätälöinti

  • Palautelomakkeet
  • Kuvagalleria ja kuvakaruselli
  • Blogi tai uutissivusto
  • Haku sivuilta (Googlen palvelun kautta) sekä kartta (Google Maps)
  • Salasanasuojatut sivut (esim. Extranet-palvelua varten)
  • Verkkokauppa-integrointi (edellyttää Ecwid.com-palvelua, ks. hinnasto)
  • Kommentointi-integrointi (edellyttää ilmaista rekisteröitymistä Disqus.com:iin)
  • Videolinkit (mahdollisuus lisätä upotettua mediaa esim. Youtubesta)
  • Bannerit (mahdollisuus lisätä bannerikoodia tai muuta PHP-koodia)
  • Laajat kävijätilastot (osana Nettihotellin webhotellipalveluita)

Huom!Huomaathan, että monissa muissa vastaavissa kotisivukone-palveluissa kukin edellä mainituista ominaisuuksista on yleensä lisähintainen (usein jopa useamman euron kuukaudessa per lisäominaisuus). Nettisivukone-palvelussa nämä kaikki ominaisuudet kuuluvat palvelun perushintaan. Painotamme kuitenkin, että verkkokauppaominaisuuden käyttäminen edellyttää erillisen palvelusopimuksen tekemistä Ecwid.com-palvelun kanssa, josta Nettihotelli ei erikseen vastaa tai tarjoa tukea palvelun käyttöön liittyen.

Nettisivukone on turvallinen

Nettisivukone on turvallinenNettisivukone on toteutettu osaksi Nettihotellin webhotellipalveluiden hallintapaneelia ja siihen kirjautuminen tapahtuu hallintapaneelin kautta. Työkalu tallentaa toteutetut sivut omaan tietokantaansa ja asiakkaan kotisivutilaan tallennettavat sivut ovat HTML-muotoisia staattisia turvallisia sivuja, joita ei voi hakkeroida hyödyntämällä esimerkiksi PHP-ohjelmakoodin haavoittuvuuksia.

Tämä ratkaisu lisää palvelun tietoturvaa merkittävästi verrattuna esimerkiksi open source -julkaisujärjestelmiin, kuten Wordpress tai Joomla. Näissä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmissä asiakkaan levytilassa on julkaisujärjestelmän omaa PHP-koodia, mikä voi olla haavoittuvuuksille altis ellei kotisivujen ylläpitäjä huolehdi säännöllisistä tietoturvapäivityksistä. Seurauksena voi olla sivujen töhrimistä, haittaohjelmien asentamista asiakkaan levytilaan tai jopa tietomurtoja.

Huom!Valitsemalla kotisivujen toteutusvälineeksi Nettisivukoneen, tee turvallisen valinnan ja kotisivueditorin jatkuvista tietoturvapäivityksistä ei tarvitse murehtia!

Nettisivukone on nopea!

Nginx + ApacheSivujen tekeminen Nettisivukoneella ei ole pelkästään nopeaa - mutta myös sillä toteutetut sivut avautuvat selaimeen salamannopeasti! Poikkeuksena monista muista julkaisujärjestelmistä, Nettisivukone hyödyntää täysimääräisesti Nettihotellin palvelimilla käytössä olevaa WWW-palvelimen NginX-esikäsittelijää ja tämän ansiosta sinun tai asiakkaidesi ei tarvitse odotella sivujesi latautumista. 

Nettisivukone +6,95e/kkNettisivukone on edullinen!

Nettisivukone on liitettävissä mihin tahansa Nettihotellin webhotellipakettiin edullisena lisäpalveluna, vain +6,95e/kk. Esimerkiksi edullisin Mini 250 MB -webhotellimme maksaa vain 2,45e/k, jolloin palvelun yhteishinnaksi muodostuu vain 9,40e/kk. Esimerkin kokonaisuus sisältää 250 MB kotisivutilaa, yhden sähköpostilaatikon, Nettisivukone-palvelun ja esimerkiksi kampanjatarjouksena valittavan .info-domainpäätteen ensimmäisen laskutuskauden ajalle.

Kokeile demoaKatso esimerkkisivuja Tilaa